Band Tävling

Igår var jag och tittade på Nicole och hennes skola när dom tävlade i en stor bandtävling med ca 20 band. Det var skoj och se allt är mycket välgjort och intränat och otroligt seriöst. Nicole och hennes 185 bandkompisar har först haft nått som heter band camp 2 veckor innan skolan startar. Där tränar dom hela dagarna på sitt framträdande sedan tränar hon efter skolan 5 dagar i veckan 1,5 eller 2,5 timmar. Så då förstår ni att det är klass på det hela. Thousand Oaks bandet som Nicole är med i vann hela tävlingen så alla var glad och nöjda.

Tävlingen var i Downey ganska nära Los Angeles flygplats LAX så mellan framträndena så roade jag mig med att titta på flygplan som gick in för landning väldigt underhållande. Var rikigt häftigt sen när det vart mörkt då kunde man se lamporna på planen såg en ständig "kö"av 4-5 plan som skulle landa ett tag var det 8 i rad helt vansinning tätt måste dom landa. 

Det är svårt att ta bra bilder på banduppträdandena så lägger in en bild på mig och en Fannel Cake istället. Vet inte hur jag ska beskriva smaken söt, fett och mycket gott var det iaf. Kan lugna alla med att jag delade den med Chatarina, jag menar jag vill ju inte köra dubbla pass på gymmet i vår.

Söndagen har hittills varit väldigt lugn har pratat med mamma, pappa och Elin på skype. Kul att prata med alla och se att dom mår bra. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0