Nytt rum!

Idag har massa av mexicanska mattgubbar varit här hela dagen, så det har varit full fart kan man säga. Efter mycket slit så är den gamla heltäckningsmattan utslängd och den nya på plats. Nu luktar det mattaffär i hela huset nu. Detta gjorde att jag nu kunde flytta upp på övervåningen så jag har helt plötsligt massor av plats för de få grejerna jag har. Christopher och Jonathan bor nu i samma rum eftersom de är bara hemma från college en helg var tredje vecka ungefär. Så jag har nu fått låna Christophers rum vilket jag redan stormtrivs i.

Annars har det mest varit skola och renoveringen som har sysselsatt mig. Jag har haft två slutprov i skolan ett i engelska och ett i Astronomi båda gick strålande tror jag så det känns skönt hoppas nu bara känslan stämmer överens med resultatet men det är jag ganska säker på. Nu är det de två värsta proven kvar känns det som social psykologi och Handel men det känns som jag har de ämnena under kontroll så det ska nog gå bra. Jag har ju knappt inga lektioner nu så har ju massa tid att plugga.

Sen är det bara 6 dagar kvar till Pappa, Mamma och Bror kommer hit det ska bli så skoj att träffa dem. Först ska lyckoostarna till New York men sen kommer de till mig den 18. Vi har ett fullspäckat schema framför oss när de kommer hit, med en trip till San Francisco och en tur till Las Vegas bland annat. Synd bara att man inte är 21 hade ju inte varit helt fel att vinna en jackpot på nån slotsmaskin eller liknande. Nu tror jag att jag ser så pass gammal ut så man kanske kan titta lite på alla som spelar iaf. Om man är under 21 får man gå runt på Casinot men inte stå still.  
Jag fick nyss reda på att det troligtvis kommer snö i Crestline där vi ska fira jul så det blir nog en vit jul iår för oss med.

Kortet under är på mig och min Social Psykologi lärare John Dueppen. Han är bra på alla sätt han har mycket humor vilket underlättar, han kan allt verkar det som, han förklarar allt på ett perfekt sett. Det kan inte bli mycket bättre än så. Det första han sa till oss var att om ni pratar och stör lektionen kommer jag inte säga till er, jag kommer inte slänga ut er, jag kommer inte skämma ut er inför klassen men nån kommentar, det ända jag kommer göra är att titta på er så kommer ni förstå precis vad jag menar. Tycker det sammanfattar han rätt bra.
 




Kommentarer
Postat av: Gustav M

God jul Pontus !

2008-12-12 @ 17:29:25
Postat av: Faster Ann-Katrin

Hej Pontus

Nu är mamma och pappa på väg tillsammans med Tobbe så snart ses ni igen, jag hörde att pappsen längtade sååååå efter dig (det gör dom nog alla tre) men det var Gunnar jag pratade med. Här är det vitt ute men regnet är på väg så det försvinner nog till jul. Hoppas nu ni får riktigt bra tillsammans, både jul och nyår.



Och du........jag tror nog resten av proverna också kommer att gå galant.



God jul och gott nytt år önskar vi, Ann-Katrin och Leif

2008-12-14 @ 15:23:49
Postat av: Brorsan, Pappa o mamma

Hejsan



Vi vill bara meddela att vi ar i New York nu. Allt har gatt smartfritt. Vi ar just nu pa Time square ihop med tusen och ater tusen personer. Alltsa mangder av folk. julstammning ar det helt klart. Ses pa Torsdag. Kram fran familjen.

2008-12-15 @ 01:42:16
Postat av: Anne och Peter

Hej Pontus

Vill önska dig och familjen en God Jul och ett Gott nytt år. Här har det snöat och varit vitt ute men nu har det töat bort och det är grått och disigt. Ha det nu så skönt. Hälsar Anne, Peter och Mattias.

2008-12-16 @ 20:01:54
Postat av: Faster I-M

Hej, nu måste jag be dej om hjälp om att Gratta Far och Bror, Du träffar dom ju i morron, förstår att du längtar och tycker det är kul att dom är på väg, hoppas Ni får roliga dagar och att tiden inte går för fort nu.

Kram från Ing-Marie

2008-12-17 @ 08:35:41
Postat av: faster Ann-Katrin

Grattis lillebror, hoppas att det går fram den här vägen. Ha det nu bra tillsammans alla fyra.



A-K

2008-12-17 @ 13:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0